-
telefoonnummer
Volg ons op:
  • Facebook
  • Google+
Uneto-Vni, Erkend leerbedrijf, VCA

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook Sebregts maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Wij gaan zelfs nog een stapje verder door ons te richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

In dit kader biedt Sebregts haar klanten onder andere duurzame installatie oplossingen, denk hierbij aan: WKO systemen, warmtepompen, systemen voor warmteterugwinning, douche WTW's en energiedaken. Verder proberen wij, zowel binnen het bedrijf als extern, ons in te zetten voor een betere maatschappij. Hierbij staan de volgende uitgangspunten centraal:

  • Bij bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit.
  • We formuleren periodiek nieuwe MVO doelen, geven over de vorderingen eerlijke en heldere informatie en zijn bereid hierover met belanghebbenden in overleg te treden.
  • Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en flexibiliteit en ontwikkeling van medewerkers.
  • Wij letten bij het inkopen van producten en diensten sterk op sociale- en milieuaspecten.

Wij zijn een erkend leerbedrijf gecertificeerd door Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Personeel is ons grootste goed, daarom blijven wij investeren in de kennis van onze mensen om onze kwaliteit ook in de toekomst te waarborgen.

De Eigen Vakschool voor Installatietechniek is een initiatief vanuit de installatiesector zelf: een aantal middelgrote Brabantse installatiebedrijven, waaronder wij, hebben deze bedrijfsschool samen opgezet. Het doel: creëren van vakmensen door leerlingen intensief te begeleiden in hun leerwerktraject, op basis van de specifieke opleidingsbehoefte van het leerbedrijf.

Wij zijn mede-oprichter van het ROI (Regionaal Opleidingscentrum Installatietechniek) tegenwoordig IWB (InstallatieWerk Brabant). Wij hebben momenteel 14 leerlingen die bij ons via een "Duale Leerweg" worden opgeleid in samenwerking met onze gekwalificeerde Praktijkbegeleiders.

Door sponsoring ondersteunen wij tal van maatschappelijk belangrijke projecten o.a.: Willem II voetbalclub, Tilburg Culinair, Hap Stap Tilburg, Oisterwijk Swingt, Tilburg Trappers IJshockey, Broodje Jantje, Midi Theater, IJsclub Tilburg, NOAD, Sarto, ’t Zand, Jong Brabant, Longa, Tilburgse Revue etc.

Daarnaast sponseren we een aantal projecten bij Koninklijke Kentalis, een organisatie voor mensen die doof, slechthorend of doofblind zijn en te maken hebben met spraakproblemen, taalproblemen of autisme.

Sinds een aantal jaren ondersteunen we een van onze medewerkers in zijn deelname bij www.opgevenisgeenoptie.nl. Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband proberen zes maal op één dag de Alpe d'Huez te beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsten we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen. Maar liefst 12,1 miljoen was het eindbedrag in 2010 terwijl het fantastische eindbedrag van Alpe d'HuZes 2011 20,1 miljoen euro was. Alpe d'HuZes heeft in 2012 ruim 32 miljoen euro opgebracht. Dit deelde voorzitter Johan van der Waal onlangs mee tijdens de drukbezochte slotbijeenkomst in de Heineken Music Hall in Amsterdam. "Het is een absurd bedrag. Zeker in deze tijden. Maar kanker trekt zich niets aan van crises. Wij gelukkig ook niet. Ik ben blij dat iedereen die meedoet zich dat realiseert. Records zijn er om gebroken te worden. Bij Alpe d'HuZes kennen we geen grenzen." …