-
telefoonnummer
Volg ons op:
  • Facebook
  • Google+
Uneto-Vni, Erkend leerbedrijf, VCA

Airconditioning

Nederland heeft airconditioning ‘ontdekt’. Op het werk, in winkels, restaurants, hotels, auto’s... ja, zelfs thuis kunnen we al niet meer zonder. Wie eenmaal aan het comfort van airco is gewend, wil nooit meer zonder - zelfs niet in de winter. Met airco kunt u het binnenklimaat geheel naar uw hand zetten, het hele jaar door.

Wat is prettiger dan een heerlijk koele werkplek in een snikhete zomer? En wat is aangenamer dan te vertoeven in een behaaglijk warme ruimte als het buiten vriest? Verkoeling in de zomer, verwarming in de winter en altijd frisse lucht. Allemaal met één compact apparaat. Overigens, wist u dat moderne airconditioners ook heel stil zijn? U hoort ze nauwelijks.

Sebregts is de grootste airco installateur van Zuid-Nederland.

Sebregts is dé specialist op het gebied van het leveren, monteren en onderhouden van airconditioning in het particuliere -en zakelijke segment. Sebregts onderscheidt zich door kwaliteit, garantie, flexibiliteit, begeleiding, 'know-how' en een uitstekende service en creëert de meest ideale atmosfeer, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast middels toepassing van de gerenommeerde wereldmerken DaikinLG en Mitsubishi Electric.

                                       

Van woningen tot kantoren en bedrijfshallen. Van winkels tot restaurants. De kans is groot dat waar u leeft, woont en werkt het klimaat door Sebregts wordt geregeld. In al die uiteenlopende gebouwen hebben de bewoners en gebruikers specifieke wensen ten aanzien van temperatuur en luchtkwaliteit. Door die wensen laat Sebregts zich inspireren. Het doel is dat mensen zich plezierig en comfortabel voelen in hun huizen, op hun werk, of waar dan ook… Met het oog daarop bieden we geïntegreerde klimaatoplossingen die een hoog comfort en een gezond binnenmilieu garanderen. En die bovendien fors op energie besparen.

Want Sebregts bewijst zich graag telkens opnieuw als dé toonaangevende en innovatieve specialist op het gebied van woon-, werk- en leefcomfort.

Sebregts ontwikkelt het juiste klimaat... Bij u binnenkort ook?